×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Team Liquid inbjudna till ESL:s nya Dota-tävling

1
Sveriges bästa Dota-lag får tävla i vårens upplaga av Dreamleague.
Förra veckan presenterade turneringsarrangören ESL sin satsning på Dota 2-scenen. Satsningen, som går under namnet ESL Pro League, innebär bland annat att det kommer att arrangeras Dreamleague-turneringar under våren med start i början av april.

Häromdagen presenterade arrangören vilka 16 lag som fått en inbjudan till den nya turneringen. Bland de inbjudna lagen återfinns bland annat det svenska storlaget Team Liquid som blivit seedade som Västeuropas tredje högst rankade lag.

Dreamleague börjar den 9 april med en första gruppspelsfas där 8 av de 16 inbjudna lagen går vidare till nästa gruppspelsfas. Turneringen har en sammanlagd prispott på en miljon dollar (~10,3 miljoner kronor) och förutom pengar får vinnaren också en plats i storturneringen Riyadh Masters som spelas under sommaren.

Alla inbjudna lag:

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Epulze Gaming/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..