×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

G2-kaptenen missar IEM Dallas — Stewie2k kan hoppa in i laget

1
Jake "Stewie2k" Yip kan göra LAN-comeback i Dallas.
Om mindre än tre veckor reser världens bästa CS-lag till USA för att tävla i IEM Dallas. Då får G2 Esports klara sig utan lagets kapten och in game-leader Rasmus "HooXi" Nielsen, det rapporterar den amerikanska CS-sajten Dust2.us.

Sajten skriver att dansken missar turneringen till följd av en "schemaläggningskonflikt". Organisationen ska nu vara på jakt efter en stand-in och en av kandidaterna ska vara den tidigare Major-vinnaren Jake "Stewie2K" Yip. I ett inlägg hintar huvudpersonen själv om en resa till Dallas.


Den 26-årige amerikanen har under april varit stand-in för det brasilianska laget Legacy efter att Marcelo "coldzera" David förpassades till bänken. Om Stewie2k reser till Dallas blir det hans första LAN-turnering sedan Antwerpens Major 2022, som han spelade tillsammans med Evil Geniuses.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..