×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Se NiKos fantastiska Deagle-ace i Pro League-slutspelet: "Sjukt som fan"

1
Nikola "NiKo" Kovač fortsätter att prestera i ESL Pro League.
Nikola "NiKo" Kovač har visat upp fint spel under ESL Pro League och bjudit publiken på flera highlights. Den den senaste i raden bjöd han på i slutspelsmötet mot det tyska storlaget BIG.

Vid ställningen 8—3 på matchens andra karta Ancient försvarade NiKo B-siten tillsammans med Ilya "m0NESY" Osipov. När den sistnämnda blev dödad valde NiKo att stänga siten på egen hand med hjälp av sin deagle.

"Bror, vad är det med Niko och att få gudalika headshots och höjdpunkter på Ancient omg.. Det var sjukt som fan", skriver användaren NeshlerReddit.

G2 har vunnit två raka slutspelsmatcher och ställs senare på torsdagen mot Ludvig "Brollan" Brolin och Mouz i kvartsfinal. Den matchen är schemalagd att starta klockan 19.30.

Se NiKo:s ace


Artikelbild: ESL/Twitch och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..