×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny Dust2-smoke öppnar för starka mid plays: "Overpowered"

1
Den här smoken kan komma att vinna många rundor åt T-sidan.
Det har bara gått några dagar sedan Dust2 tog över från Overpass i Counter-Strike 2:s aktiva map-pool. Men redan nu har granatfantaster börjat dela med sig av nya intressanta smokes på kartan.

En av dem är CS-profilen NartOutHere som i sina sociala kanaler delat flera videos på intressanta lineups för kartan. En av dem väljer han själv att kalla för "overpowered" och "den mest galna Dust2-smoken".

Smoken i fråga är en granat som en T-spelare kan kasta direkt från spawn. Med hjälp av den kan T-sidan enkelt skärma av motståndare som försöker ha mid control från CT-spawn. Med hjälp av CS2:s nya smoke-animation täcks hela öppningen mot CT-spawn vilket gör det betydligt enklare för anfallande spelare att rusha mid för att sedan rikta in sig på B-siten.

"Möjligheten för mid-rush till B som den här smoken ger är insane. En tidig mid smoke för att ta sig upp korta. Samma kille kastar sedan denna smoke och de fyra medspelarna kan rusha mid. Galet för eco eller partial buy. Gör också B-splits eller fakes enklare", skriver Reddit-användaren SkoulErik om smoken.

Se smoken:
The Most Insane Dust 2 Smoke
byu/nartouthere incsgo

Artikelbild: NartOutHere/Youtube och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..