×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

m0NESY och NiKo gläds över kartbytet: "Dust2 är mycket bättre för mig"

1
G2-stjärnorna är nöjda med att få in Dust2 i map-poolen.
Speltillverkaren Valves beslut att låta Dust2 åter ta plats i den aktiva map-poolen möttes med blandade reaktioner från spelarbasen. Två spelare som välkomnar förändringen är G2 Esports-stjärnorna Ilya "m0NESY-" Osipov och Nikola "NiKo" Kovač.

Innan lagets möte med M80 i ESL Pro League häromdagen fick de två spelarna frågan om vad de tycker om Dust2 och bägge var mycket positiva till comebacken.

— Jag älskar Dust2. Jag är lite ledsen över att Overpass får lämna, jag hade hellre sett Vertigo försvinna. Men jag är nöjd med Dust2, säger NiKo.

Även m0NESY berättar att han är glad över förändringen, även om han inte har någon preferens. Däremot tror han att han själv har bättre förutsättningar att spela bra på Dust2.

— Jag gillar nog alla kartor i CS, men Dust2 är bättre för mig än Overpass. De är bra bägge två men jag gillar Dust2, säger han.

Mötet med M80 slutade med förlust men storlaget kan få revansch under söndagskvällen. Då möts nämligen M80 och G2 i en match som avgör vilket av de två lagen som kniper den sista slutspelsplatsen från grupp B i tävlingen.

Se spelarna prata om kartbytet:

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..