×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple sågar Overpass efter uppdateringen: "Fucking skit"

1
En av världens främsta CS-spelare verkar nöjd med gårdagens uppdatering.
I veckan uppdaterade speltillverkaren Valve Counter-Strike 2:s aktiva map-pool. Genom uppdateringen togs Overpass bort för att ersättas av den klassiska kartan Dust2.

Responsen bland proffsspelarna har, som väntat, varit blandad. vissa hyllar Valve för ändringen medan andra hellre hade velat se en annan förändring.

En av spelarna som är nöjda av Valves beslut är Oleksandr "s1mple" Kostyliev. I ett inlägg valde AWP-stjärnan att hylla uppdateringen genom att skriva att Overpass är "fucking skit" följt av ett "länge leve Dust2".


I samband med släppet av CS2 valde s1mple att förpassa sig själv på bänken i Natus Vincere och ta en paus från det professionella spelandet. Att stjärnan gillar den senaste uppdateringen kan vara positivt för fansen som vill se honom tillbaka på servern igen.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..