×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Smart spindelmannen-craft hyllas av CS-spelarna

1
Nu kan du få spindelmannen på ditt CS-vapen.
I februari släppte Valve en uppdatering som gör det möjligt för CS-spelare att placera stickers var som helst på sina vapen. Funktionen har gett upphov till flera kreativa crafts och nu har en kreativ själ hittat ett sätt att skapa en spindelmannen-bild med hjälp av funktionen.

Det är genom en video på Youtube som den brasilianska CS-profilen Rian "Cachorro1337 Moreira spridit till massorna hur man med hjälp av tre klistermärken från Paris-Majorn 2023 (en 9INE-sticker och två Forze-stickers) samt två Gold Web-klistermärken kan få till craften.

Mängder av CS-spelare har visat uppskattning för effekten och visat upp hur de använt sig av knepet för att göra sina egna skins. Användaren Electrizs kreativa användning av knepet har spridits som en löpeld på X och hyllats unisont av andra spelare.


Artikelbild: Electriz/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..