×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-stjärnorna om uppdateringen: "OMG"

1
Uppdateringen väcker känslor hos svenskarna.
De spelare som påverkas mest av nya uppdateringar till Counter-Strike 2 är förstås de som spelar spelet professionellt. Bland de svenska spelarna har responsen på nattens stora uppdatering överlag varit positiv.

Att Dust2 gör comeback i map-poolen tas emot med glädje av bland annat Julia "juliano" Kiran och Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm som i inlägg på X visat sin uppskattning för kartändringen.

"OMG JAG BAD OM DETTA", kommenterade juliano förändringen med hänvisning till ett tidigare inlägg där hon önskade att just Dust2 skulle ersätta Overpass i map-poolen.


De förra Ninjas in Pyjamas-lagkamraterna var mindre nöjda med ändringen i map-poolen. Både Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner verkar ha föredragit Overpass framför Dust2.

"Vilken mardröm jag vaknat till", skriver Brollan om uppdateringen.


Förutom ändringen i map-poolen är en viktig nyhet i den senaste patchen införandet av cl_righthand 0 — ett alternativ som gör det möjligt för spelare att välja om vapnet ska vara i vänster eller höger hand i spelet. Detta var en uppdatering som bland annat Alexander "AlekS" Andersson väntat på.

"Okej, jag antar att jag kan gå tillbaka till att vara bra igen nu när cl_righthand 0 är tillbaka", kommenterade AlekS.


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL, João Ferreira/PGL och Pressbild/G2
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..