×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Bakslag för NIP — REZ missar ESL Pro League

1
Ett tungt avbräck för Ninjas In Pyjamas.
När Ninjas in Pyjamas kliver in på servern för att spela sin första gruppspelsmatch i ESL Pro League nästa vecka tvingas man göra det utan sin svenska stjärnrifler Fredrik "REZ" Sterner. Den svenska stjärnan missar nämligen tävlingen på grund av sjukdom.

I inlägg på sociala medier meddelar NIP och REZ att svensken tvingas stanna hemma efter att ha drabbat av ett virus.

Istället för REZ kommer lagets nya polska akademispelare Kacper "xKacpersky" Gabara att kliva in i huvudlaget för att agera ersättare i tävlingen. 17-årige xKacpersky presenterades som ny akademispelare så sent som för två veckor sedan och har än så länge bara hunnit spela fyra tävlingsmatcher med akademilaget utöver lagets ESEA-matcher.


Avbräcket innebär att NIP tvingas ställa upp med två akademispelare i femman. Förutom xKacpersky är också israelen Maoz "BluePho3nix" Paz med i ESL Pro League-truppen då NIP ännu inte signat en femte spelare till sin huvudfemma efter lagets ombyggnation.

NIP:s första match i ESL Pro League är schemalagd att spelas på tisdag den 30 april klockan 16:30 då laget ställs mot Heroic.

Ninjas In Pyjamas ställer upp med följande femma i ESL Pro League:
Max "maxster" Jansson
Artem "R1nkle" Moroz
Alejandro "alex" Masanet
Polen Kacper "xKacpersky" Gabara
Israel Maoz "BluePho3nix" Paz

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..