×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

"Ett mysterium" — Navi-coachen om s1mples framtidsplaner

1
Var ska Oleksandr "s1mple" Kostyliev ta vägen?
När Natus Vincere-coachen Andrey "B1ad3" Gorodensky gästade pocasten HLTV Confirmed diskuterade han världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostylievs framtid. s1mple, som för tillfället förpassat sig själv till bänken i Navi, har uttalat att han vill göra comeback inför höstens Major i Shanghai men vilket lag han ska spela för är höjt i dunkel även för B1ad3.

— Det är faktiskt ett mysterium. Om folk vill ta med honom i sitt lag måste de veta att han är i bra form så han behöver spela Counter-Strike konstant, säger han i podcasten och fortsätter:

— Visst, det är s1mple, men du måste du ge det tid att bygga upp en femma runt honom. Man måste ge tid till honom för han är en fantastisk spelare även i CS2 som han hatade från början.

Att det blir en comeback i Natus Vincere menar B1ad3 inte är uteslutet, men han stänger inte heller dörren för att s1mple kommer att fortsätta sin CS-karriär någon annanstans.

— Det handlar också om hur han ser på sin egen utveckling och vad han vill bygga och vilken roll han vill spela. Jag har inte pratat med honom om det och det finns många aspekter att ta hänsyn till.

— Det finns två alternativ. Antingen kommer han att gå med i ett lag som bygger en femma runt honom eller så kommer han tillbaka till Navi någon gång i framtiden.

Se B1ad3 prata om s1mples framtid (1:28:57)

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..