×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

juliano vidare till LAN-finalerna av ESL Impact — knep sista platsen

1
Julia "juliano" Kiran knep den sista platsen till LAN-finalerna i Dallas.
På lördagskvällen säkrade Julia "juliano" Kiran den sista platsen till LAN-finalerna av ESL Impact League. Detta efter att ha besegrat det ryska laget Fearless Cheetahs med 2—1 i kartor.

Europa BIG EQUIPA
JennyR, juliano, kyossa, pauliiee, Zana

Ryssland Fearless Cheetahs
kr4sy, Ksu, t4tty, Victoria, vilga

Efter att ha slutat på en tredjeplats i gruppspelet fick 30-åringen och hennes BIG Equipa en sista chans att nå finalerna genom att spela en play in-match. Den chansen utnyttjade laget på bästa tänkbara sätt genom att vinna kartorna Nuke (13—7) och Anicent (13—10).

I den andra play in-matchen ställdes Linnea "Nea" Claesson och Guild Esports mot Let Her Cook. Dessvärre för svensk del slutade matchen med en 1—2-förlust.

Sedan tidigare har Zainab "zAAz" Turkie och hennes Team Pigeons säkrat en plats till Dallas. LAN-finalerna spelas mellan 31 maj och 2 juni där åtta lag kommer att tävla om 123 000 dollar.


Artikelbild: Pressbild/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..