×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

dev1ce berättar om första tiden som in game-leader: "Föll ganska naturligt för mig"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz tycker att den nya rollen känns naturlig.
Astralis har precis spelat deras första turnering med Nicolai "dev1ce" Reedtz som in game-leader. Laget förlorade inte en enda karta i gruppspelet i IEM Chengdu och tog sig hela vägen till semifinal.

I en intervju med CS-sajten HLTV berättar dansken om den första tiden som lagets nya kapten. Han berättar bland annat att de första veckorna spenderades med att arbeta fram en helt ny struktur kring spelet.

— De första veckorna var definitivt väldigt tuffa eftersom ruggah (Astralis coach, reds. anm.) och jag ville få bort allt vi hade tidigare och bygga en helt ny struktur och filosofi kring spelet [..]. Det har definitivt varit tufft när det gäller tid och sånt, men jag tror också att det föll ganska naturligt för mig, med de saker jag ville göra och hur man ser på helheten mer än att bara titta på AWP-rollen, säger dev1ce.

Han berättar även att känslan i laget är bättre än innan. Och att passionen och glädjen till spelet är tillbaka.

— För mig är det åtminstone mycket bättre. Spelarna connectar väldigt bra även utanför spelet, de fyra andra killarna är i samma åldersgrupp och har väldigt roligt. Det är alltid trevligt att se. Jag är lite den gamla nu, men jag försöker fortfarande ha lite kul också. Och för mig är det väldigt roligt att bara spela spelet och diktera hur vi spelar. Det är också något som har gett mig passionen och lyckan tillbaka. Det betyder mer nu än det gjorde tidigare.

I Chengdu föll laget mot Faze Clan i semifinalen. Senare i april reser dev1ce tillsammans med laget till Malta för att tävla i ESL Pro League Season 19.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..