×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs till Elitserien-slutspel efter övertidsdrama

2
Det sjunde laget att säkra en plats i Elitseriens slutspel är Lemondogs.
Inför vårens Elitserien-säsong presenterade Lemondogs en ny CS-satsning med fem nysignade spelare. Nu har laget säkrat en plats i Elitserien-slutspelet.

Platsen bärgades efter att Lemondogs besegrat Kario Mart med 2-1 i kartor i tävlingens femte swiss-gruppspelsomgång. Matchen var en riktigt jämn historia som gick till övertid på de första två kartorna innan Lemondogs kunde stänga matchen på Mirage.

Lemondogs
xelos, dZ, zeak, hechtikal, siz

Sverige Kario Mart
phzy, simpan, pupcake, Rex, Fabbelit0

Tidigare i veckan lyckades också Kappa Borr knipa en slutspelsplats efter att ha besegrat Showmakerz med 2-0 i kartor. På fredagskvällen gör Begrip och Young Gods upp om den sista direktplatsen till slutspelet som delas ut via det första swiss-gruppspelet i tävlingen.

Alla lag som är slutspelsklara i Elitserien hittills
Alliance
Kappa Bar
SverigeJohnny SpeedsLilmix
Sverige plusWSverige Kappa Borr
Lemondogs

Länk till Elitseriens bracket och spelschema.

Artikelbild: Pressbild/Lemondogs
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..