×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

7licious vill skapa mixat lag: "Mitt slutmål är att tävla"

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas- och Evil Geniuses-spelaren vill tävla igen.
Under de senaste åren har Tilde "7licious" Byström seglat upp som en av Sveriges främsta kvinnliga CS-spelare. Efter att 23-åringen lämnat Evil Geniuses inför vårsäsongen har hon dock lyst med sin frånvaro i tävlingssammanhang och istället främst synts som kommentator i såväl Elitserien som i olika Esportal-tävlingar.

Nu öppnar 7licious för att göra en återkomst som spelare. I ett inlägg på X skriver svenskan att hennes slutmål är att tävla och att hon nu skulle vilja spela i ett mixat lag — alltså en femma som består både av tjejer och killar.

"På sistone har många frågat mig om jag fortfarande är intresserad av att tävla... Mitt svar på det är att även om jag verkligen tycker om att kommentera så är det fortfarande mitt slutmål att tävla!", inleder 7liiocus sitt inlägg och fortsätter:

"Jag letar just nu efter spelare som är intresserade av att bilda ett mixat lag för att delta i tävlingar som Esportal-turneringar eller kanske regionala ligor. Jag saknar verkligen spänningen i konkurrensen, och att spela i ett mixat lag låter otroligt spännande. Jag har mycket erfarenhet som lagspelare och professionalism, men jag är också sugen på att lära och förbättra", skriver hon.


Förutom Evil Geniuses har 7licious de senaste åren representerat såväl Ninjas In Pyjamas som Copenhagen Flames damlag på klubbnivå samt flera gånger tagits ut till det svenska landslaget. Förra året var hon en av dem som nominerades i Max Awards i kategorin "Årets kvinnliga spelare 2023".

Artikelbild: Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..