×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Gamblingsajten stormade Major-scenen — ber nu om ifrågasatt ursäkt

1
Det råder tvivel om ursäkten verkligen är genuin.
Under Major-kvartsfinalen mellan MOUZ och G2 Esports utspelade sig skandalscener efter att flera personer stormat scenen och tvingat matchen att avbrytas. Efteråt tog gamblingsajten CSGO Empire och dess ägare Monarch på sig ansvaret för stormningen som man menade var en protest mot G2:s sponsorsamarbete med konkurrenten CSGO Roll.

Nu, två veckor efter scenstormningen, väljer CSGO Empire att be om ursäkt för stormningen. I ett inlägg på X skriver bolaget att man står fast vid budskapet för protesten men insett att man agerat på ett felaktigt sätt.

"Vi kommer aldrig att störa ett Counter-Strike- eller Valve-evenemang igen. Vi kommer att göra våra röster hörda genom andra kanaler, på lagligt vis, och vi kommer att göra saker på rätt sätt istället för att orsaka smärta och besvär för spelarna", skriver sajten.

Huruvida ursäkten verkligen är genuin råder det dock tvivel om. Flera användare på X, däribland HLTV-journalisten Danish "Nohte" Allana, påpekar att ursäkten kommer efter att Valve vidtagit åtgärder för att begränsa skingamblingsajternas möjlighet att bedriva sin verksamhet.

"Ni är inte ledsna, ni inser bara hur mycket ni fuckade er egen plattforms primära källa till oreglerade skins- och gamblingintäkter. Hoppas ett cease-and-desist-letter från Valve finns i er inkorgn snart om det inte redan är det", skriver han.


Artikelbild: Pressbild/CSGO Empire och Monarch/X
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..