×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Apeks i "stor kris" — nawwks lagkamrat ber fansen om ursäkt

1
Den svenska AWP-stjärnans lag har det tufft just nu.
Apeks går igenom en tung period resultatmässigt just nu. Under den senaste månaden har Tim "nawwk" Jonassons lag bara vunnit 4 av sina 15 spelade matcher.

Efter att laget under onsdagen slagits ut ur kvalet till ESL Challenger Jönköping valde Apeks-spelaren Joakim "jkaem" Myrbostad att ta till sociala medier för att ventilera sin frustration över situationen som han kallar för en "stor kris".

"Förlåt till fansen och människorna som faktiskt stöttar oss. Vi är i en stor kris [...] Skamliga framträdanden om och om igen från oss. Jag vet inte vad som händer härnäst, vi försöker men ingenting fungerar just nu — hoppas vi kan vända på det", skriver jkaem i sitt inlägg som delats av hans lagkamrater på X.


Apeks nästa schemalagda match är den 8 april då man deltar i det stängda europeiska kvalet till miljonturneringen Betboom Dacha.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..