×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar till Elitserien-slutspel – vann Kappa-derbyt mot Kappa Borr

1
Elitseriens första slutspelslag är Kappa Bar.
Det var mycket Kappa i onsdagens "Kappa-derby" mellan Kappa Bar och Kappa Borr i Elitseriens swiss-gruppspel. Och mer Kappa ska det bli.

De förstnämnda, alltså baren, säkrade nämligen en slutspelsplats i tävlingen efter att ha vunnit derbyt med 2-1 i kartor. Kartvinsterna säkrades på Mirage (16-12) och Ancient (13-6) medan borrarnas seger kom på Overpass (13-7).

Kappa Bar
TIMhehe, delle, upE, tvs, jocab

Sverige Kappa Borr
slinger, jibe, zen, virree, Ludwiig

Förutom Kappa-derbyt spelades ytterligare tre matcher i Elitserien-gruppspelet under onsdagskvällen. Curlews och Full Kareta åkte på sina tredje raka förluster mot E-Town och Kario Mart vilket innebär att de får fortsätta sin Elitserien-resa i nästa gruppspelsfas medan Showmakerz besegrade Begrip med 2-0 och har nu två vinster och en förlust i gruppspelet. Begrip har en vinst och två förluster.

Se Elitserien-tabellen på Liquipedia.

Artikelbild: Pressbild/Kappa Bar och Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..