×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenska CS-profilen kritiserar Valves anti-cheat: "Faktiskt galet"

1
Svensken tycker att det är galet att Valve inte skulle kunna arrangera sina egna Majors.
I ett inlägg på X riktar den svenska CS-profilen MrMaxim kritik mot speltillverkaren Valves anti-cheat i Counter-Strike 2. I inlägget påpekar svensken det orimliga i att Valve är beroende av tredjepartsprogram för att kunna upptäcka fuskare som kvalar till Majors.

"Det är faktiskt galet att Majors (Valves mästerskap) bara tillåts att fungera tack vare tredjepartsprogram", skriver MrMaxim i inlägget.


Inlägget kom som ett svar till den amerikanska CS-streamern JoJo som postat en video som visar hur han blir dödad av fuskare i en Premier-match. Om denna typ av fuskande inte stoppats i Major-kvalen hade tävlingens integritet varit i princip noll.

"Vad skulle hända om Valves mästerskap och kvalen skulle hanteras och spelas i basspelet? Absolut, totalt kaos", skriver MrMaxim i ett uppföljande inlägg.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och MrMaxim/X
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..