×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-underbarnet kan få spela med världens dyraste AK

1
Nu kan den 17-åriga superstjärnan få spela med ett skin värt flera miljoner kronor.
Det 17-åriga underbarnet Danil "donk" Kryshkovets är årets stora utropstecken på Counter-Strike-scenen. Den unge ryssen ledde sitt Team Spirit till seger i årets hittills mest prestigefyllda tävling IEM Katowice och öppnade LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn genom att toppa scoreboarden i en 13-0-överkörning mot ENCE Esports.

All uppmärksamhet runt spelaren har lett till att donk nu erbjuds att få spela med världens kanske mest sällsynta CS-skin. I ett inlägg på X skrev ägaren till dyrgripen, som är till salu för två miljoner dollar (~20,9 miljoner kronor), häromveckan att donk får spela med vapnet om han vill.

"donk, om du vill spela med den bästa AK:n kan du DM:a mig", skriver ägaren.


Skinet, en Factory New AK-47 Case Hardened StatTrak med pattern number 661, upptäcktes tidigare i år och kan liknas vid den heliga Graal för skin-samlare. Den anonyma ägaren vill sälja skinet och har uppgett att han redan fått ett bud på en miljon dollar (~10,4 miljoner kronor) för vapnet.

Artikelbild: Pressbild/ESL och Skärmbild/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..