×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Navis otroliga bedrift — tävlar i deras tjugonde raka Major

1
Natus Vincere är klara för deras tjugonde Major.
Årets största höjdpunkt för CS-entusiaster är när det vankas Major. Sedan den första Majorn i Counter-Strike: Global Offensive 2013 har ytterligare arton stycken arrangerats och det väntar även en runt hörnet.

När Natus Vincere besegrade BetBoom på fredagskvällen stod det klart att den ukrainska organisationen än en gång ska spela en Major. Väl på plats i Köpenhamn blir det deras tjugonde totalt de deltar i och har därmed deltagit i samtliga Majors som arrangerats sedan starten av CS:GO.

Inget annat lag har deltagit i så många. På andraplats i den listan hittar vi de föredetta svenska giganterna Fnatic och Ninjas in Pyjamas som spelat sexton stycken.

Men det finns en chans att Navi inte är de enda som deltagit i de samtliga Majors. Om Peter "dupreeh" Rasmussen och hans Preasy Esport lyckas ta sig vidare från grupp B i det stundande Major-kvalet skrivs även han in på den listan.

Av de som spelat i Navi under åren som gått är det Ioann "Edward" Sukhariev och Danylo "Zeus" Teslenko som represeterat organisationen flest gånger i Majors, tretton. Superstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev har även han spelat i tretton stycken men endast tio med Navi.

NAVI hasn't missed a single major in the history of CS:GO/CS2
byu/MmX_A_ inGlobalOffensive


Artikelbild: Pressbild/Navi och John Gooderson.
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..