×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

m0NESY hyllas efter supermatchen: "Den mest imponerande LAN-prestationen i CS2"

2
Såg du matchen mellan G2 och Heroic?
På lördagen inledde Ilya "m0NESY-" Osipov och hans G2 Esports gruppspelet i IEM Katowice där de ställdes mot Heroic. Matchen vann G2 med 2—1 i kartor och efteråt har 18-åringen hyllats rejält.

Hyllningarna startade redan på matchens första karta Overpass där han stod för en otrolig insats. Men trots en storspelande m0NESY kunde inte G2 stänga kartan förrän på övertid.

Profiler som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Sudhen "Bleh" Wahengbam undrade hur mycket mer 18-åringen behövde göra för att vinna kartan. Mathieu "Maniac" Quiquerez menade på att någon behövde hjälpa till.

"HJÄLP M0NESY NÅGON", skrev han på X.

Till slut kunde G2 vinna Overpass och m0NESY slutade på 39 kills och en rating på hela 2.07. Sedan fortsatte storspelet.

På de två nästkommande kartorna Anubis och Nuke stod han för ytterligare 51 kills innan matchen tog slut. Totalt 90 kills och en rating på 1.74 över de tre kartorna.

"m0NESY öppnar IEM Katowice och lyser upp Hall of Heroes med den mest imponerande LAN-prestationen i CS2 hittills. Wow!", skrev Janko "YNk" Paunović i ett inlägg efter matchen.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..