×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

phzy klar för Blast Premier Spring Showdown — var kvalets bästa spelare

1
Love "phzy" Smidebrant vann det asiatiska kvalet till Blast Premier Spring Showdown.
Ytterligare en svensk är klar för Blast Premier Spring Showdown. Det stod klart när Love "phzy" Smidebrant och hans Rare Atom spelade till sig förstaplatsen i det asiatiska kvalet.

Efter en inledande förlust i gruppspelet mot ATOX Esports följde laget upp med två raka vinster mot det kinesiska topplaget Lynn Vision Gaming och Team NKT.

I semifinalen stod det klassiska laget Tyloo för motståndet och väl där visade den svenske AWP-spelaren vägen med sina 43 kills. Rare Atom vann matchen med 2—0 i kartor.

Detta innebar finalspel mot ryssarna i GR Gaming och phzy utmärkte sig även där. Med sina 47 kills var han den bidragande faktorn till att laget vann med 2—0.

Svensken var turneringens bästa spelare med en imponerande rating på 1.55.

Blast Premier Spring Showdown spelas mellan 6 och 12 mars. Utöver phzy är Isak "isak" Fahlén i Gamerlegion och Ninjas in Pyjamas-stjärnan Fredrik "REZ" Sterner klara för turneringen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..