×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: De får svenskarna möta i det stängda Major-kvalet

1
Nästan alla svenskar lottades till samma grupp.
Efter en och en halv veckas intensivt kvalspel är det imorgon dags för det stängda kvalet till vårens Major i Köpenhamn. 32 europeiska gör upp om sammanlagt 21 platser i LAN-kvalet som spelas i februari.

Med samtliga öppna kval färdigspelade presenterade turneringsarrangören PGL genom ett inlägg på X på onsdagen hur grupperna lottats i det stängda europeiska kvalet. För svensk del hamnade nästan alla svenska spelare i grupp B.

I gruppen återfinns kvalets enda helsvenska femma Eyeballers samt de två svenska spelarna Jonas "Lekr0" Olofsson och Ludvig "Brollan" Brolin. Den enda svenska spelaren som inte hamat i grupp B är Freddy "KRiMZ" Johansson vars lag Fnatic lottats till grupp A.

Det stängda kvalet spelas i ett swiss-format och det är ännu inte klart vilka motståndare som svenskarna får i den första spelomgången i kvalet.

Uppdatering, 13:21: PGL släppte kort efter att lottningen släppts en ny version där Fnatic och IKLA bytt grupp.

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/Fnatic och Mouz
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..