×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Kappa Bar värvar The Prodigies femma

1
En av Sveriges starkaste femmor kommer att representera Kappa Bar i vår.
Kappa Bar har återigen ett fulltaligt CS-lag. Den svenska organisationen, som slutade tvåa i Elitseriens höstsäsong, gör om helt i sin femma inför våren och signar The Prodigies fem spelare samt coach.

Värvningen innebär att Kevin "pupcake" Henning och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic, som lämnade Kappa för att spela med Prodigies under hösten, återvänder till laget. Utöver pupcake och jayzaR ansluter Ramus "dezt" Nyström, Markus "upE" Johansson och Tim "TIMhehe" Hennichs till laget. Även Prodigies-coachen Arvid "Evarizta" Runberg följer med från Prodigies.

Under hösten deltog Prodigies i flera svenska LAN-tävlingar samt ett par europeiska onlinetävlingar. Laget lyckades gå hela vägen från Svenska Cupens öppna kval till slutspelet där man till slut åkte ut i kvartsfinal. I september och oktober deltog femman i två stängda CCT-kval vilket ledde till att laget lyckades nå plats 86 på HLTV:s världsranking.

Kappa Bar är nu:
Kevin "pupcake" Henning
Markus "upE" Johansson
Tim "TIMhehe" Hennichs
Sverige Rasmus "dezt" Nyström
Aleksandar "jayzaR" Zarkovic

Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..