×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kartskaparen hyllas för grekiska detaljen: "Fantastiskt jobb"

1
FMPONE är ett geni.
Den mest berömda kartdesignern i Counter-Strike går under namnet FMPONE. Den anonyme arkitekten har bland annat gett oss den omtyckta banan Cache.

Nu har spelarbasen även fått se lite av hans nya bana som går under namnet Santorini. Inte nog med att det verkar bli en väldigt vacker bana, detaljerna är alldeles otroliga. En användare på forumet Reddit lade märkte till en skylt som är tagen ur verkligheten. Reddit-användaren själv är grek och kartan Santorini är inspirerad från den kända grekiska staden och nu alltså forumanvändaren postat en bild på den riktiga skylten som finns i staden.

Det kommer förhoppningsvis bli en fröjd att vandra runt på den nya kartan.

Se detaljen:
I'm Greek and before I saw this sign in THERA, I had never noticed it in Greece, I went out yesterday and saw it outside a house. Great work FMPONE
byu/Goylianos inGlobalOffensive


Artikelbild: Skärmavbild/Valve
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..