×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

CS-profil bannas på livstid för fusk och matchfixning

1
Det strängaste straffet möjliga har för första gången delats ut av Esportens Integritetskommission.
Under helgen meddelade Esportens Integritetskommission (ESIC) att den ukrainska CS-profilen Alexey Shyshko bannas på livstid. Beskedet kommer efter att ukrainaren, som varit involverad i flera lagkonstellationer de senaste åren, funnits skyldig till inblandning i att "orkestrera matchfixande aktiviteter och underlätta fusk inom olika esporttävlingar".

Enligt ESIC:s utredning har Shyshko varit involverad i matchfixning under flera års tid i sin roll som lagägare för CS-projekt som Akuma, Project X och Majesty. Shyshko själv ska ha fått möjlighet att bestrida anklagelserna men valt att inte göra det.

Avstängningen av Shyshko kommer efter en aktiv vecka från ESIC. Tidigare i veckan bannade kommissionen fyra ukrainska spelare som alla har kopplingar till Shyshkos tidigare lag. ESIC meddelade också att den svenska talangen Joel "joel" Holmlund fått sin avstängning tidsbestämd till början av januari.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och ESIC

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..