×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faze-stjärnan nobbade Saudi-laget: "Jag har moral"

1
Russel "Twistzz" Van Dulken vill inte ha något med det nya saudiskägda CS-laget att göra.
Den saudiägda CS-satsningen Falcons Esports har varit en stor snackis under hösten. Organisationen har värvat en av världens mest meriterade coacher i Danny "zonic" Sørensen för att leda ombyggnationen av laget och ryktena om vilka stjärnor som kan lockas över till Falcons med hjälp av enorma lönelöften har flödat fritt.

Nu berättar Faze Clan-stjärnan Russel "Twistzz" Van Dulken att han blivit kontaktad av laget men valde att tacka nej till att ens inleda förhandlingar. I en intervju med nyhetssajten Pley sade 24-åringen att han är helt ointresserad av att gå med i Falcons oavsett hur mycket pengar han skulle erbjudas.

— Det var inte direkt ett erbjudande, de kontaktade mig bara och jag tackade nej snabbt. Om det bara handlade om pengar och om jag inte hade brytt mig om min karriär hade jag gått till Falcons. Men jag bryr mig om min karriär, jag har moral och det handlar inte om pengarna, säger Twistzzz.

— Främst för mig handlar det om moral, pengar är inte incitamentet. Och man kan säga vad som helst, men jag vill helt enkelt inte vara inblandad i det där, fortsätter han.

För Twistzzz och Faze Clan har starten av Counter-Strike 2 varit en stor succé och laget har vunnit alla tävlingar de ställt upp i. Trots detta ryktas laget vara på väg att splittras och kanadensaren har rapporterats vara nära en övergång till Team Liquid.

Se intervjun med Twistzzz:

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..