×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan tackar fansen efter bänkningen: "Alltid stöttat oss"

1
Ludvig "Brollan" Brolin tackar Ninjas In Pyjamas-supportrarna.
Efter ett drygt år i Ninjas in Pyjamas-tröjan förpassades Ludvig "Brollan" Brolin tidigare i helgen till bänken. Den svenska 21-åringen har, precis som lagkamraten Hampus "hampus" Poser, placerats på NIP:s transferlista.

I ett inlägg på X valde Brollan under lördagskvällen att göra ett uttalande om situationen. I inlägget skriver han att han är stolt över att ha representerat NIP och att han är öppen för att diskutera framtida möjligheter hos nya lag.

"Hej allihopa! Som ni kan se har NIP valt att bänka mig. Jag är väldigt glad över att ha varit en del av Sveriges största organisation och jag vill tacka alla fans som har stöttat oss", skriver Brollan.

"Tack till personalen och mina lagkamrater för de fina minnena och lycka till i ert nästa projekt!", skriver han.


Efter publiceringen av inlägget har Brollan fått mycket stöttning från flera svenska CS-profiler. Bland dem som stöttat Brollan finns bland annat hans numera föredetta lagkamrater i NIP, Fredrik "REZ" Sterner och hampus, men också Heroic-coachen Richard "Xizt" Landström.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..