×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska AWP-stjärnskottet klar för kinesisk femma

3
Den förre Ninjas In Pyjamas-spelaren Love "phzy" Smidebrant har skrivit på för Rare Atom.
Love "phzy" Smidebrant fortsätter sin CS-karriär i det kinesiska laget Rare Atom. Det meddelade den kinesiska organisationen under tisdagsmorgonen genom ett inlägg på X där laget presenterade sin nya femma.

"Glad över att dela nyheten att jag är en del av Rare Atom! Ett nytt äventyr för mig och jag ser fram emot att visa världen vad vi kan göra", skriver phzy själv om nyheten i ett inlägg på X.


21-årige phzy slog igenom som en del av Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas år 2021 och hoppade även in i organisationens huvudlag under ett par månader som ersättare för den då sjukskrivne Nicolai "dev1ce" Reedtz i slutet av år 2021 och början av 2022.

I augusti förra året lånades phzy ut till Sangal Esports där han sedermera bänkades i april tidigare i år. Kontraktet med NIP har nu gått ut vilket gjort det möjligt för spelaren att signa med Rare Atom, ett lag som hör till toppskiktet av den kinesiska scenen och bland annat spelade ESL Pro League i våras.

I Rare Atom får phzy sällskap av sin före detta lagkamrat i Sangal Esports, ungraren Kornél "kory" Szedlár samt tre meriterade kinesiska spelare.

Rare Atom är:
Yang "EXPRO" Heng
Haowen "somebody" Xu
Yulun "Summer" Cai
Kornél "kory" Szedlár
Love "phzy" Smidebrant

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..