×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Han är den bästa spelaren som flusha spelat med: "Så jävla stabil"

1
Robin "flusha" Rönnquist minns tillbaka på sin tid i Fnatic och avslöjar vem han tycker är den bästa spelaren han spelat med.
Detta är den andra delen i en intervjuserie med Robin "flusha" Rönnquist efter hans beslut att avsluta sin spelarkarriär. Läs del 1 här.

När Fragbite ber Robin "flusha" Rönnquist att se tillbaka på sin karriär är det inte helt oväntat tiden som Fnatic-spelare som gjort störst avtryck. Under åren 2013—2021 spelade flusha i Fnatic med ett par avbrott för spel i Godsent år 2016 och Cloud9 år 2018.

Det är också Fnatics Major-vinnande femma som är svaret på frågan vilken lineup som är den bästa han någonsin spelat med.

— Det måste vara Fnatic-linan med pronax. Den kändes mest komplett. Alla hade sin roll som de gjorde nästan perfekt. Vi vann mest och bevisade oss, så det är absolut den linan, svarar han säkert på frågan.

Femman som flusha pratar om utgjordes av han själv, Markus "pronax" Wallsten, Jesper "JW" Wecksell, Freddy "KRiMZ" Johansson och Olof "olofmeister" Kajbjer. De fem svenska spelarna representerade alla Fnatic samtidigt under åren 2014—2015 och blev år 2015 det första laget någonsin att vinna två Majors i rad.

Det är också i denna femma som flusha stötte på de två spelare som han själv håller som de bästa han någonsin spelat tillsammans med.

— Det finns bara två stycken val — olofmeister eller KRIMZ. Båda har varit jävligt bra på olika saker. Det är svårt att säga vem som skulle vara bäst av dem för att de är så olika, men jag brukar luta åt KRIMZ, säger flusha.

— Han är bara så jävla stabil och gör sin grej, han behöver inte vara så flashig och få massa kills och så. Han gör sin roll och sitt jobb perfekt och det behöver inte vara svårare än så. Visst, det kanske inte ser jätteflashigt ut med massa highlights och så, men det hjälper extremt mycket för ett lag att ha en sådan spelare.

Just KRIMZ var tillsammans med JW de spelare som flusha valde att särskilt nämna i pressmeddelandet som skickades ut rörande hans beslut att avsluta karriären. Enligt flusha formade de tre svenska spelarna ett starkt band under tiden tillsammans i Fnatic.

— Från första dagen vi började spela tillsammans så var det vi tre som klaffade direkt med vår humor, spelstil och hur man fungerar med varandra. Sedan är det alla de här resorna man gjort tillsammans. Vi har alltid delat hotellrum, käkat mat och gjort allt tillsammans, förklarar han.

— Det fungerade bara så extremt bra mellan oss tre och vi hade så jävla mycket kul. Sedan fungerade det ännu bättre i spelet också så det var på alla plan en jävligt bra vänskap och lagkamrater.

Med Fnatic blev det till slut 80 LAN-turneringar sammanlagt för flusha. Av dessa 80 vann Fnatic och flusha hela 24 stycken tävlingar varav tre Major-titlar.

I nästa del av intervjuserien avslöjar flusha vem som var hans svåraste motståndare och de senaste årens satsning med Eyeballers.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..