×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-fans utser olofboosten till den mest obalanserade taktiken

1
Fnatics ökända boost är CS:GO-historiens mest obalanserade taktik.
Den ökända olofboosten, som svensklaget Fnatic utnyttjade i kvartsfinalen av Dreamhack Winter 2014, är CS:GO-historiens mest obalanserade strategi. Åtminstone om du frågar användarna på subredditen /r/GlobalOffensive.

I tråden "most overpowered stats in CSGO history" har användarna i veckan diskuterat om det funnits någon taktik som sticker ut som mest overpowered i spelets historia och mer eller mindre enhälligt kommit fram till att Fnatics boost av Olof "olofmeister" Kajbjer måste vara svaret.

Olofboosten var en boost som Fnatic plockade fram i Major-kvartsfinalen mot det franska laget LDLC när laget låg under med 3-13 på den avgörande kartan Overpass. Tack vare boosten kunde Fnatic vinna 13 raka rundor och säkra segern.

Efter en massiv kritikstorm och ett överklagande från LDLC beslutade Dreamhack att kartan skulle spelas om, men Fnatic valde då att lämna walkover.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..