×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Danska CS-stjärnan tvingas lämna laget – bara några månader efter comebacken

1
Markus "Kjaerbye" Kjærbye och Team Endpoint går skilda vägar.
Den danske Major-vinnaren Markus "Kjaerbye" Kjærbye gjorde sin comeback till CS-scenen fyra månader sedan. Nu lämnar stjärnan Team Endpoint av personliga skäl.

Beslutet att gå skilda vägar mellan stjärnan och laget tillkännagavs i ett pressmeddelande från organisationen på Twitter där det beskrivs att Kjaerbye har saker i sitt privatliv att hantera och kan därför inte prestera som ett CS-proffs på den nivån som förväntas av stjärnan samt organisationen.

"Jag är väldigt tacksam att Endpoint gav mig en chans att komma tillbaka till det jag älskar mest: att spela professionell CS. Så som Endpoint, mina lagkamrater och min coach Allan "Rejin" Petersen välkomnade mig i min comeback betydde allt för mig. Jag är ledsen att det måste ta slut nu, men ibland tar livet oväntade svängar och man måste helt enkelt följa efter.", skriver Kjaerbye i pressmeddelandet.

Endpoint vd:n, Adam Jessop, delade även sitt uttalande i pressmeddelandet där han bland annat uttrycker stor uppskattning för Kjaerbye och vad laget åstadkommit tillsammans med stjärnan på den korta tiden.

"[...] Vi har gynnats enormt från hans inflytan och vi bibehåller en extremt vänskaplig relation. Vi värderar hans personliga situation och känner att det är bäst för bägge parterna att söka olika banor vid det här tillfället", skriver Adam Jessop.

Artikelbild: Simon Howar/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..