×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CPL

Mindre CS Source-turnering på CPL Summer

1
CPL har nu offentliggjort att man precis som förra året kommer att ha en Counter-strike Source-turnering på CPL Summer. Den här gången blir det dock redan från början CS 1.6 som får den största prissumman och största uppmärksamheten.
Exakt vad prissumman för CS Source ska uppgå till är ännu inte offentliggjort eftersom man fortfarande inte är helt klara med turneringens sponsorer. CPL skriver dock att prissumman kommer att vara "relatively small", vilket bör fröjda alla Source-hatare. Deltagarantalet är satt till 64 lag.

Man passar även på att tjoa för att man kommer att ha en Xbox-turnering, vilket blir organisationens första försök att ta sig in på konsolmarknaden. Värt att notera kan vara att man behandlade ämnet Xbox i en intervju med Angel Munoz på The Adrenaline Vault i juli 2004 (läs). Munoz svar såg då ut så här:

The interest in consoles continues to grow, but in my opinion the PC experience is still ahead of the curve. We are purely PC-based, and think it is the most competitive platform for gaming.
Ämnet återvände i en lite nyare (december 2005) intervju hos GGL då Munoz först sade att konsolspel inte var något för CPL, men några frågor senare fortsatte han med att berätta att man haft ett avtal med Intel som förbjöd konsolspel på CPL, men att så inte längre var fallet. Han öppnade sedan dörren för konsolspelens intåg på esportmarknaden, men om de ska klara av att ta sig över tröskeln och in i värmen eller inte är upp till dem.
But to put them up to a level of a competition game? We just have to warm up to the concept and see what game we could pick for that.

106 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 106 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..