×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Sozou släpper halvfärdig film om 3D

1
För ett tag sen släpptes några korta delar av den något försenade filmen om Team 3D. Efter det tog jag kontakt med den inte helt okända skaparen bakom klippen för en pratstund, väl där fick man förhoppningar om att ett längre klipp skulle släppas. Nu precis innan julen, 2 år efter deadlinen, har Sozou släppt en halvfärdig version av filmen.
Jag har alltid sett Sozou som en av de ledande bakom CS-filmer. Därför kändes det rätt naturligt att ha stora förväntningar på vad som komma skall. Men sen att ha i baktanken att det är en halvfärdig film som skapades för 2 år sedan gör det hela lite mer förvirrande.

Filmen går under temat "Lost tape" som underrubriken till filmen är. Sozou har i efterhand lagt till effekter så att filmen får en lite äldre look. Som att den legat bortglömd i en hylla i några år. Hela temat känns väldigt välarbetat och snyggt framfört, men jag kan fortfarande inte tycka att det är skonsamt att titta på filmen tack vare dessa kvalitetsförluster.

Musiken i filmen kan placeras under kategorin rock. Musiken passar ganska bra till i filmen, dock faller den inte mig alls i smaken. Fragsen i filmen, som är från 1.5-tiden, stundtals bra och oftast mot välkända lag.

För att sammanfatta mig själv är jag både imponerad och besviken. Jag hade faktiskt förväntat mig mer av Sozou, mannen som alltid brukar släppa mästerverk. Men ändå inte eftersom det är en halvfärdig film som faktiskt är 2 år gammal. Ni som själva vill titta och bilda en egen uppfattning är välkomna att klicka er in på någon av nedanstående länkar.

258 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 258 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..