×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CPL

Mill i winner bracket-finalen på CPL Winter

1
Kartrotationen till nästa veckas CPL Winter-evenemang har nu blivit släppt. Störst uppmärksamhet väcker faktumet att CPL-kartan Mill kommer spelas så sent i turneringen som i winner bracket-finalen. Tidigare har Mill haft en konstant, men fortfarande ganska osynlig roll, i loser bracket, och denna korrigering ökar kartans betydelse markant. Låt oss med andra ord hoppas att våra svenska deltagare inte nedprioriterat denna karta i deras träning inför Dallasevenemanget.
Så här kommer kartorna spelas i winner bracket:
Omgång 1: Dust2
Omgång 2: Inferno
Omgång 3: Cobble
Omgång 4: Nuke
Omgång 5 (WB-semi): Train
Omgång 6 (WB-final): Mill
Loser bracket går att studera här. Där kan man bland annat se att Mill kommer spelas två gånger även i loser bracket. Finalen kommer i vanlig ordning att spelas på Inferno, medan loser bracket-finalens arena blir Dust2. Alla kartor och seedningsplaceringar (seedningen av lagen kommer dock inte att offentliggöras förrän på onsdag) finns här.

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..