×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Överraskningar och WB-semifinaler på Dreamhack

1
Turneringen på Dreamhack har nu nått semifinaler i winner bracket. Ett gäng oväntade resultat har rullat in, bland annat slog okända SouthBoys ner det fem år gamla danska topplaget BuG, som har Intel och Sennheiser som sponsorer, redan i winner bracket-kvartsfinalerna. Hur det är med seriositeten hos danskarna kan man nog inte riktigt veta, men klart är i alla fall att de inte böjer sig för att piska upp lite rivalitet, då man efter första dagens spel skrev följande på sin hemsida:
Yeah, vi var flyvende da vi løb ind i de dumme svenskere. De havde ikke en chance.
Ett ännu mer oväntat, och kanske mer intressant, resultat är arCade onlines övertidsförlust mot Speed-link, som förvisso spelade med managern husis som tillfällig ersättare för Oops. Speed-link kommer att vara tillbaka med sin vanliga femma någon gång under dagen då Oops anländer efter att ha tvingats avstå de första Dreamhack-dagarna på grund av arbete.
Resultaten från semifinalerna på Dreamhack ser ut som följer:
Speedlink vs. arcade – 19-17
mYm vs. SouthBoys! – 16-9
Gamingeye vs. Digital Mind Gaming Group – 16-2
GamersofNorth vs. esnation – 16-8
Semifinalerna i winner bracket väntas starta inom kort och vi har en riktigt intressant samt en hyfsat intressant match att se fram emot.
mYm vs. Speed-Link
Tid: cirka 12:30
Bana: Nuke
HLTV: 81.162.125.17:27021

Gamingeye vs. Gamers of North
Tid: cirka 12:30
Bana: Nuke
HLTV: 81.162.125.17:27022
Värt att notera är att GamersofNorth, som ju nyligen grundades som en ny organisation av Playhard och Quattrolan, så här långt har gått bra i turneringen och eftersom man slipper både mYm och Speed-link i semifinalen kan vara på väg mot ett riktigt bra första evenemang under det nya namnet.

För de som trånar efter lite läsning så här på lördagsmorgonen har spelsajten FZ publicerat en intervju med Speed-links två managers, husis och Sems. Läsning sker här. Mer information om turneringen på Dreamhack finns på nedanstående länkar:

88 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 88 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..