×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Steam

Guide för FPS-problem efter uppdateringen *

1
Tidigare i veckan kom det en uppdatering för CS1.6. Dock fick väldigt många problem med sina FPS. Det verkade bero på någon form av bugg. Exakt vad är svårt att säga, men det finns nu en lösning på detta i vänten på att Steam själva släpper en uppdatering där detta är åtgärdat.
Vid tidigare tillfällen då buggar har uppstått vid uppdateringar av Steam har man kunnat ta bort ClientRegistry.blob och sedan har det varit åtgärdat. Det hjälper dessvärre inte den här gången, men en man vid namn ball1stk har publicerat en forumtråd på Gotfrag där han beskriver vad man ska göra.

Eftersom guiden är på engelska så har jag valt att översätta det steg för steg.

  1. Gå in på settings och välj språk (language). Sedan väljer du språket: Korean (adult).
  2. Därefter startar du om Steam när de frågar om det. Steam kommer sedan att börja att ladda ner en uppdatering.
  3. För de allra flesta stannar den dock på 57%, tryck då på att starta spelet, då fortsätter nerladdningen. Dock väldigt sakta.
  4. När det blir 100% väljer du att inte starta spelet, utan går ner till Steam-ikonen och väljer de tredje alternativet nedifrån. Vilket är "Settings". Sedan väljer du återigen "language", vilket är den fliken längst till höger. Sedan väljer du det första alternativet, vilket är engelska.
  5. Starta sedan om Steam igen, när de frågar.
  6. FPS-problemet ska nu vara löst. Dock kommer din rate vara ändrat till 1500, så förslagsvis ändrar du till det du brukar ha igen, annars kommer du att ha väldigt mycket choke.
När ni har ändrat till språket Koreanska så kommer ni förmodligen bara se en massa fyrkanter, såvida ni inte har koreanska installerat som språk i erat operativsystem. Därför har jag valt att förklara på ovanstående sätt.

Det finns även en forumstråd om detta här på Fragbite, där en hel del har sagt att det inte fungerar för dom, men det fungerade utmärkt för mig. Så förhoppningvis kommer Steam med en uppdatering där detta är åtgärdat snart.

Tipstack till Tiimmy.

* Uppdatering: Det har visat sig att det inte fungerar för alla, långt ifrån alla skulle jag vilja tillägga. Däremot så verkar hud_saytext "0" fungera bättre. Dock blir man då av med all text och vet inte vad motståndare eller medspelare säger.

431 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 431 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..