×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Speedlink och mYm besöker Dreamhack

1
Under förra veckan besökte svenska Speedlink WCG i Singapore och våra utsända och efter en kort sammanstötning på Singapores flygplats fick vi veta att Speedlink kommer att besöka Dreamhack i Jönköping den här veckan. Vinterns Dreamhack kommer med sina 6000 deltagare att leda upp till evenemangets rykte som världens största LAN.
Speedlinks deltagande på Dreamhack kan ses som ett revanschförsök, trots att man ju vann det svenska kvalet till WCG efter seger mot SK. Dock hade man ju som bekant svårigheter med att ställa om till Source, som skulle spelas på WCG. Efter förlusten mot Pentagram i gruppspelet var det svenska misslyckandet i Singapore ett faktum. Däremot bör de ses som en av de stora favoriterna på Dreamhack som börjar på torsdag.

Spelar för Speedlink gör:
get!
miniwalle
nikolaus
Oops
Rwa
Ett annat intressant lag som kommer att tillbringa helgen i Jönköping är Meet Your Makers, som dock inte kommer att spela med deras ordinarie laguppställning. Istället för VonoX spelar nämligen Insanez, som tidigare tillbringat tid i ceritus. mYm:s Dreamhack-lag ser ut på detta vis:
threat
paradox
duell
JAEGARN
Insanez
Övriga lag som är uppskrivna för Dreamhacks CS-turnering finns listade här.

213 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 213 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..