×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

4Kings rekryterar DaY

1
För lite mer än två veckor sedan offentliggjordes det att elemeNt lämnade 4Kings. Något mer från 4Kings organisation om lagfrågan har vi efter detta inte fått, men vi har däremot sett aktivitet från 4Kings håll via ett välbekant namn på anmälningslistan till både CSCL och EuroCup. Just på grund av detta väntades offentliggörandet av den femte spelaren vara på gång, vilket vi nu vet att det var. Ikväll är det klart att den före detta Catch Gamer-spelaren DaY fyller den sista platsen i laget.
    Mangiacapra
    aKuJii
    natu
    GoodFella
    DaY
Vad som är intressant är att det vid DaYs frånkoppling med Catch Gamer talades om en bänkning som orsak, vilket ledde till att många trodde att DaYs CS-dagar var över. Detta var helt fel då han nu alltså gått med en av de mest internationella CS-klanerna i scenen. Hur hans anslutande till klanen kommer påverka laget återstår att se, men är emellertid något som GoodFella får lov att förutse i vår intervju nedan.

4K^GoodFella


Tjena! Ni har precis gått ut med att ni tar in DaY i laget – varför DaY?

Hej! Vi letade ett tag efter en spelare och när han nu inte längre spelar i Catch passar det perfekt för oss. Alla känner honom efter vistelsen i Korea och han är utan tvekan en av Norges bästa spelare, om inte den bästa.


Hur länge har ni haft ögonen på honom? Har ni haft några andra alternativ än DaY?

Vi har haft en del alternativ men som sagt, alla känner honom sen Korea och han passar perfekt in som person i laget. Minns inte exakt hur länge vi har haft ögonen på honom men det kom ganska naturligt, vi vet alla sen Korea hur bra spelare han är..


När DaY gick skilda vägar med Catch Gamer verkade det som att det var lagets beslut att DaY skulle gå. Finns det inte någon anledning att ana oråd när han mer eller mindre bänkades från sin förra klan?

Vi har full koll på det som hände mellan Tomas och Catch och för att svara på frågan så är vi inte det minsta oroliga för liknande problem..


Vad var anledningen till att han lämnade Catch Gamer?

Vill inte gå in på det, tyvärr. ;)


Över till annat. På vilket sätt tror du att DaY kommer påverka, och ändra, er spelstil?

Förutom att han är en otrolig spelare så påverkas det bland annat genom att vi kommer kunna ha fler bootcamps osv nu när alla spelare bor i Europe Vår spelstil återstår att se hur den påverkas, vi har inte hunnit lira speciellt mycket ihop än..



Kommer du att fortsätta vara in game-ledare?

Det ser ut som det ja. :)


Hur ser framtiden ut? Ljus, förmodar jag? Vad har ni inplanerat?

Just nu har vi ett par veckor långt bootcamp planerat i Stockholm så att vi hinner pressa lite innan CPL Dallas, efter det står alla CPL tour stops 2006 och eventuellt WEG på schemat, vet inte alla detaljer förutom att det blir ett stressat år. Och just det, Vi kommer lira Eurocup och ESL online också.


Det var allt jag hade, lycka till på EuroCup, CSCL och i Dallas! Sista ordet är ditt!

Tack! Vill säga tack till Ola för tiden med kungarna och även välkommen Tomas till laget!

112 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 112 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..