×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nebb i ny intervju

1
Cupcommunityn FaxZup publicerade i dag en intervju med den gamle toppspelaren Nebb, som gjorde sig ett stort namn i communityt bland annat genom att ofta komma med intressanta synpunkter och åsikter. Som vi känner till sedan tidigare intervjuer livnär sig Nebb nuförtiden på poker men håller sig fortfarande uppdaterade i CS-communityt trots att han inte längre spelar.
Den senaste intervjun behandlar en hel del gamla ämnen, som till exempel Nebbs karriär, hans pokerspelande samt hans kontakt med scenen. Som vanligt bjuds vi dock på en eller annan intressant synpunkt. Den här gången berättar Nebb bland annat att han anser att lagspel är överskattat och att individuell skicklighet är den viktigaste ingrediensen för framgång.
Speaking of Skolpojkarna: Vad tror du det var som gjorde att ni lyckades, rent utsagt, spöa rumpan av så många bra lag på Optihack och Rixhack? Ni var ju trots allt "bara" en mix bland alla samspelta klaner, även om ni alla var duktiga spelare i grunden.

- Ska jag vara ärlig är det så enkelt som att taktiker och strategi allt som oftast är gravt överskattat. Individuell skill spelar en mycket högre roll och inverkan än vad folk vill tro. Man vill gärna tro att ett "samspelt lag" kan slå 5 individuellt överlägsna spelare, men så är inte fallet. Skill>taktiker helt enkelt, och de flesta som är skillade tänker även rätt och har således lätt för att spela med varandra per automatik.
Hela intervjun läses här.

128 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 128 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..