×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

HighFigh från icsu intervjuad inför WCG-kvalet

1
För några dagar sedan intervjuades Snajdan från SK angående deras förberedelser inför WCG-kvalet, som kommer att äga rum nu till helgen. Samtidigt lovade vi att fler intervjuer skulle dyka upp eftersom under veckans gång, vilket en av dem gjort nu.
HighFigh, tidigare välkänd från ett flertal klaner och numera spelandes i icsu, visar i dag framfötterna inför WCG-kvalet. Mitt under en match lyckades jag få kontakt med honom, och strax därefter var han beredd att ta plats på den heta stolen. Frågorna liknar till stor del den tidigare intervjun med Snajdan, men som tur är blev svaren inte likadana.

icsu_HighFigh


Hej HighFigh! Vi såg er nyligen få stryk av Calippos mixlag på Rendezvous. Vad var det som gick snett i den finalen?

– Jadu.. Allt skulle nog vara ett bra svar :D Faktumet att det blev klart att vi åkte till RZ 2 dagar innan det började bidrog rätt mycket till förlusten då vi knappt han spela en enda pcw efter WEG-slutspelet. Man ska väl inte skylla på det, vi borde ta dom ändå men dom hade en bättre dag på train och vi är sjukt sugna på revansch nu till helgen! :)

Hur känns laget i övrigt? Kommer laget att räcka till för att vinna WCG-kvalet i helgen?

– Vi håller på att träna just nu faktiskt! Jag vet att vi har kapacitet att komma långt och fungerar allt som det ska blir det kanske vi som får åka till Singapore :)

På vilket sätt tränar ni?

– Vi sitter och praccar i skrivande stund.. Går igenom lite nya strats & så. :)

Är det över Internet ni spelar, eller bootcampar ni?

– Ja, vi sitter just nu och pcwar över internet.. I och med att alla har skola så kan dem inte bara skippa skolan och åka till något internetcafe och spela :) Men förhoppningsvis på fredagen kommer vi sitta och bootcampa 1 dag på något internet café i Stockholm om allt går som planerat. :)

Hur ser ert träningsschema ut? Är det bestämda tider som gäller eller kör ni när ni har tid över?

– Just nu sedan WEG så har vi inte spelat nånting, så vi har inte haft något schema direkt. Känns som man vill sitta och pcwa inför något event, annars känns det lite meningslöst imo. Men när det kommer upp events så pressar man ju 4-5 dagar i veckan 18-23 och sedan ett bootcamp på det.

Vad kommer att bli era styrkor respektive svagheter i helgens matcher?

– Våra styrkor kommer nog vara att vi blivit mer sammansvetsade efter att vi spelat mer ihop nu. Just nu finns det inte många svagheter :))

Vilket lag tror du kommer att ge er hårdast motstånd i helgen?

– SK, No doubt about it.

Tror du att något lag kommer att överraska?

– Nej, Det kommer stå mellan oss Speedlink och SK! Enligt PAPPRET iallafall :)

Om en eventuell vinst skulle inträffa, skulle då CS: Source bli det prioriterade spelet inom laget?

– Nej, det hade det inte blivit. Vi tar de som de kommer.. antingen är vi bra på de eller så är vi helt enkelt sämst :DDD CS:Source är ju ett så tråkigt spel så vill inte spela det för mycket :)

Du har med andra ord testat spelet? Vad tycker du om det? Vad behövs det ändras på i spelet för att just Du skall godkänna det?

– Jag har faktiskt testat det hela 2 ggr. Jag tycker det är skit tråkigt, ingen känsla i spelet överhuvudtaget .. Pjuuh, vad som ska ändras? En pro-mod eller något liknande hade väl varit på sin plats så det hade varit mer likt 1.6 på nån vänster, det enda som är bra i spelet är Deaglen imo! :)

Okej, då får vi hoppas att dina önskningar blir uppfyllda! Samtidigt sätter vi stopp för den här intervjun och jag vill önska hela laget lycka till i helgen! De sista orden är dina…

– Tack så mkt! aa, måste ju säga att frenz är skit dålig på datorspel men jag tycker om honom endån.. :) Och stort tack till vår sponsor www.SennheiserCommunications.com. Måste även hälsa till my man Oops! och Bella <3

72 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 72 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..