×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

Schema och lag för helgens svenska WCG-kval släppt

1
World Cyber Games är förmodligen ett av världens mest åtråvärda evenemang i dagsläget. En hel dröse land kommer att få skicka ett lag att representera sin egen flagga.
Redan nu i helgen kommer det att avgöras vilket lag vi i Sverige skickar dit, det är nämligen dags för det svenska WCG-kvalet. Ett schema för helgen samt en uppställning lag har ikväll presenterats av WCG Nordic. Lagen är som följer:
  • SK.swe
  • Team Speedlink
  • icsu
  • relapse
  • corvinus
  • Sydkusten
  • Scriptkiddie
Vi ser där tre stycken lag överst som finns representerade på vår Sverigeranking, varav det andra laget går under namnet mTw till vardags. Det mesta lutar åt att det blir dessa tre lag som kommer att slåss hårdast om platsen att representera blågult i Singapore.

Värt att nämna är att Skolpojkarna, som erhöll sin plats i och med vinsten på RixHack senast, uppenbarligen inte kommer att delta. Därav avsaknaden av ett åttonde lag.

Turneringen börjar redan på lördag klockan 12.00, med matcher i den första gruppen, för att sedan avslutas med finalen klockan 15.00 på söndagen. Nedan finner ni hela schemat för evenemanget:
Lördag
11.00 – Mottagning av spelarna samt erhållning av datorplatser
12.00 – Match ett i Grupp 1
14.00 – Match ett Grupp 2
15.30 – Match två i Grupp 1
17.00 – Match två i Grupp 2
18.30 – Match tre i Grupp 1
20.00 – Match tre i Grupp 2
22.00 – Portarna stänger för dagen

Söndag
12.00 – Återsamling av spelarna samt erhållning av datorplatser
13.00 – Semifinaler
15.00 – Counter-Strike-finalen
17.00 – FIFA och WarCraft 3-finaler
19.00 – Evenemanget stänger portarna
Källa: WCG-Nordic

172 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 172 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..