×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

icsu deltar på WEG-kvalet med ny femma

1
icsu har presenterat en ny femma som ska delta på WEG-kvalet på Stockholm i helgen. Gemensam nämnare med senaste icsu-laget är endast draken. Det nya laget har större likheter med före detta Clanblomma, än med något tidigare icsu.
  • draken
  • mn
  • HighFigh
  • Nookie
  • frenz
Alla utom mn har tidigare spelat i Blomma. I vår intervju med draken berättas det att mn tidigare har spelat med draken i icsu, och att han kom in i laget på den vägen.

Laguppställningen har premiär på lördag förmiddag då det svenska kvalet till WEG rullar igång. Fragbite kommer att finnas på plats för att täcka evenemanget som väntas dra till sig många internationella topplag. Läs vidare för ett par snabba frågor med draken om det nya laget.

icsu | draken

Är satsningen på WEG-kvalet det första evenemanget för ett nytt icsu, eller ser ni det bara som en temporär uppställning som bara är till för att ta till vara på en inbjudan till kvalet?

Nej, som jag ser det tror jag på en längre tid tillsammans. Efter att speedi och kixer gick med i NoA har jag velat fotsätta att spela CS på en hög nivå. Jag kollade runt rätt länge och drog ihop ett lag som jag trodde skulle passa ihop och det har fungerat enormt bra, vi trivs tillsammans och det fungerar mycket bra ingame.

De flesta av er har spelat tidigare i Blomma och känns igen därifrån, men vem är mn och hur kom han in i bilden?

Jag har känt mn i ungefär tre år. Han har alltid varit en sjukt bra spelare i mina ögon. Vi spelade tillsammans tills för ungefär två år sen. Sedan dess har jag velat spela med honom och jag tog med honom i den nya satsningen på grund av att jag vet att han har det som krävs, även om de flesta inte känner igen honom. Han har spelat i den första versionen av icsu och även vunnit de båda Monsterplay-lanen!

Har något förändrats förutom en ny laguppställning? Är sponsorlistan fortfarande förhållandevis tom i likhet med tidigare? Kan vi vänta oss ändring där?

Sponsorlistan är rätt tom just nu, men vi arbetar för fullt på det. Allt är välkommet!

Tack för att du tog dig tid så här dags! Är det något du skulle vilja tillägga?

Tack själv!

315 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 315 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..