×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

DarK flyttar hem till Norge och spelar med XpreZ *

1
Den norske stjärnspelaren DarK har efter en hel del utlandsäventyr i både Korea och USA med Gamer Company återvänt hem till Norge. Norrmannens CS-karriär tar dock inte slut där utan fortsätter med det internationellt rätt okända men i Norge välbekanta laget XpreZ.
DarK spelade även den föregående NESL-säsongen med XpreZ, som han då hjälpte upp från division 1 till elitdivisionen. Efter den minst sagt lyckade säsongen lämnade dock herr Bielenberg laget för Gamer Company och Koreavistelsen.

Från Gamer Company har något om DarKs nyannonserade hemresa och förmodade avhopp från klanen ännu inte yttrats. DarKs senaste framträdande med Gamer Company var på CPL Winter där man slutade trea.

Meritlistorna för de fyra andra gossarna i XpreZ är jämfört med DarKs (Nordic Division, eoLithic, Massive Attack, SK, Gamer Company, 4Kings) av något blygsammare karaktär. Man har dock lyckats hitta tre spelare som tidigare spelat på hög (norsk) nivå.
eVERLAST (Havana Club)
DarK
eLLAK (ethnic)
eclipse (zX9)
Chi
Hur laget håller internationellt återstår självklart att se, men målen verkar inte vara allt för högt satta med tanke på en intervju som NESC gjort med spelaren eVERLAST. I intervjun hoppas en något försiktig eVERLAST på att man ska kunna ta platsen som det tredje bästa laget i Norge efter team9 och Catch-Gamer. Att det är en helhjärtad satsning är det dock enligt vad vi hörde från nämnde spelare inga tvivel om. Än så länge har laguppställningen dock bara utannonserats som en NESL-laguppställning, men om det blir något mer bestående och bredare (i form av deltagande på evenemang) är inte klart ännu.

De som inte har något emot det norska språket och vill fördjupa sig i ämnet finner den korta intervjun med eVERLAST hos NESC.

* Uppdatering: NESC rapporterar att spelaren prb, som tidigare spelat i emop, har bytts ut mot spelaren eclipse som vi känner igen från zX9.

73 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 73 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..