×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

team9 - Blood sweat and tears

1
Norrbaggarna från team9 har lyckats fiska upp svensken Soniq för att göra en film om dem. Soniq har skapat rätt okända filmer som Axmodish[3] och The feelings of maFAKKA.
Som vanligt börjar filmen med ett intro. Introt liknar de flesta CS-filmsintrona, dock är det på något vis lite snyggare än de flesta. Fragdelen har ett skönt trance-soundtrack och in-gameljudet är pålagda, något som alltid ger ett litet plus. Fragsen i filmen var väl sådär, jag fick aldrig någon "wow va snyggt!"-känsla. En ganska vanlig CS-film, som vanligt. Jag kan inte finna någon punkt som jag verkligen känner att jag kan såga filmen för, men ändå känner jag att jag nog aldrig kommer få suget att se filmen igen. Därav betyget "ganska bra".

team9 - Blood sweat and tears är ungefär 11 minuter och är 335 MB stor. Nerladdning av filmen sker från följande länkar.
Jag vill även passa på att höja ett varnande finger mot folk som hade tänkt använda filmer från oss på Fragbite i sina kommande filmer. Fråga gärna innan, och glöm inte att säga att klippen kommer från oss.

126 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 126 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..