×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Sozou släpper småklipp från 3D-filmen

1
Sozou är enligt många en av de bästa CS-filmskaparna som finns. Nyligen släppte han några klipp från sin film om Team 3D som aldrig blev släppt. Vill ni se den nysläppta klippen så är det denna sida ni ska titta in på. Jag tog även tag i Sozou för några frågor om vad som händer och vad som hända skall. Läs vidare för en intervju med Sozou!
Sozou

Hej Sozou, det var ett tag sen. Kan du introducera dig själv för de som inte har den blekaste om vem du är och berätta lite vad du gör nu för tiden.

Jag heter Soheill som bär handlen sozou. Känd för att skapa CS filmer. Hänt mycke senaste året, flyttat från Sundsvall till Karlskrona där jag
pluggar nåt väldigt skumt om digitala medier på en skola kallad för Hyper Island. dock har jag inte mycke tid kvar i karlskrona eftersom
jag drar på praktik någonstans i världen, som ännu inte är bestämt.

Det har varit mycket snack om din film om 3D. Vad var det egentligen som var den bidragande orsaken till att filmen aldrig blev klar? Själv har jag hört rykten om både tidsbrist, demobrist och tjafs med 3D och det skulle vara skönt att till slut få veta sanningen bakom myten.

Historien sträcker sig över 2 års tid. Deadlinen, Julafton 2003 var bara en av en rad många deadlines to come. Just vid det tillfället hade jag inte tid eftersom skolan i Sundsvall tog mycke tid, och jag vill koncentrera mig på plugget, plus att jag hade inget sug för cs och cs-filmer som jag hade "i mina yngre dar".

När jag flyttade till Karlskrona var det ännu mer jobb och stress med skolan eftersom studierna är helt annorlunda gämtemot Högskolestudier, det var väl här jag bestämde mig att lägga ner det helt. Massa pepp kom från Team3d men jag var bestämd i mitt val.

Men, inte allt för länge sen blev jag kontaktad av Team3d och övertygad, på mina krav, att fortsätta med Team3d filmen, allt såg bra ut och projektet verkade up and running igen. Väntan på nya demos var nästa hinder i projektet. Eftersom jag inte fått svar från kära Team3d så antar jag att projektet är dött, igen.

Hur kommer det sig att du släppte vissa delar av filmen nyligen? Och kommer vi någon gång få se resten av det du har gjort?

Små klippen på hemsidan är en del av min praktiksökande som är obligatorisk här på skolan. www.deriss.net är min portfolio där företag kommer in och kollar på design som jag gjort.

Eftersom småklippen är läckta, och intresset om att se så långt som gjorts finns så kan jag nog fixa någon sorts proper release, får se om den deadlinen håller sig eller om det tar ytterligare 2 år. Om folk har nyligen sett små klippen så tycker jag att de borde ha en förståelse att dem är faktiskt 2 år gamla.

Jag kan inte säga om jag någonsin kommer att skapa fler CS filmer, men om det händer, så kommer ni få reda på det.

Och där var frågorna slut, tack för din tid sozou och lycka till med dina studier. Har du något att hälsa så är det bara hälsa på!

Jag skulle även vilja ge bigups till alla som var med och medverkade i Team3d introt, shoutouts till DooZzeR som tar hand om #sozou @quakenet. Tack till er alla för er värmande kommentarer på forumet, jag har koll på vad ni skriver.

För övrigt så har jag skapat en maskot som ska bära på nicket sozou, checka in grymmingen på www.deriss.net.

170 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 170 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..