×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite Movie Awards

1
Det ploppar upp nya filmer nästan varje dag här i vårt forum. Det diskuteras ofta vem som är bäst här på Fragbite att göra filmer. Därför har vi anordnat en liten tävling för er filmintresserade. Vi har även fixat lite priser i form av signerade musmattor och äran att kunna titulera sig själv som bäst på film här på Fragbite.

Självklart har vi några regler för att det ska bli lika för alla.

  • En film får vara mellan 2-3 minuter lång.
  • En film får max vara 100mb stor - men allt över 25mb per minut ger minuspoäng.
  • Det finns tre demos att använda, bara dessa får användas. Endast detta, detta och detta demo får användas.
  • Filmen får inte släppas för allmänheten innan tävlingen är över. Men efter tävlingen är över får du fria händer att göra vad du vill med din film.
  • En film ska ha ett intro, ett outro och en fragdel.
  • Alla program får användas. Dock ska filmskaparen har gjort allt själv, så inga grupparbeten eller stölder räknas. Bilder som inte är fotografier tillåts endast om du gjort bilden själv. Musik får ni självklart ta vilken ni vill, även om ni inte själva har gjort den. Men dock på egen risk.

Tyvärr kommer vi inte kunna lägga upp filmerna själva. Dock kommer vi publicera alla vinnarbidrag med externa länkar efter tävlingen är avslutad. Ett tips är att lägga upp den på filefront.com, men detta får endast göras efter att inskickningsperioden i tävlingen är avslutad.

De goda nyheterna är att vi kommer ha priser i den här tävlingen. Förutom äran och en ny titel under sitt namn här på Fragbite kommer vi att ge ut en varsin singerad QPAD till vinnaren av varje kategori. De som singerat musmattorna är Embrace, mTw.ATI , Eyeballers och mixlaget Skolpojkarna. Vi kommer ha en jury, som består av ett antal kända filmskapare samt medlemmar ur Fragbiteredaktionen, som väljer ut vinnarbidragen. Den som vinner den högst rangordnade kategorin får börja välja, och så vidare. Man kan bara vinna en kategori per deltagare. Så här har vi rangordnat kategorierna.

  • Bästa film
  • Mest nyskapande film
  • Roligaste film
  • Bästa ljud (baseras på hur skaparen har synkat bild och ljud, timing och tempo)

Eftersom tävlingen går ut på hur bra filmskaparen är så kommer vi inte lägga någon större tyngd på hur fragsen ser ut, så lägg mer tid på redigeringen av filmen istället.

Från och med nu börjar tävlingen och ni har tills den 17 maj klockan 20:00 på er att bli klara med er film och skicka in den. När du gjort klart din film ska du skicka ett privat meddelanden här på Fragbite till mig (lulle).

Är det något angående tävlingen ni undrar över? Ställ era frågor i kommentarerna till den här nyheten så alla kan ta del av dem.

Lycka till och må bästa filmskapare vinna!

377 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 377 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..