×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CS: Source

Betatest för svensk pro-mod till Source i helgen

2
Som ni kanske har märkt verkar det som de amerikanska försöken att göra en professionell modifikation för tävlingsspel i CS Source mer eller mindre har dött ut. Som ett resultat av detta har en erfaren svensk modutvecklare tagit saken i egna händer och gjort en mod som både ser ut och enligt honom själv även känns nästan exakt som vårt älskade 1.6.
Fysikmotorn har helt lämnats ute och modeller, texturer, samt banor är nästan precis som vi känner igen dem i 1.6. Bilden till vänster ser vid en första anblick ut att vara från CS 1.6, men titta noga, allt är inte vad det ser ut att vara.

I helgen kommer 250 förmodligen extremt lyckliga personer att få vara med i ett heltäckande betatest där de bjuds att se modden på bilden med egna ögon. Meningen med testet är att testa stabilitet, både hos klient och hårdvara, samt att få in feedback på vad som bör korrigeras för att modden ska vara så pass lik 1.6 som möjligt.

För de första 150 platserna i testet är det först till kvarn som gäller. Övriga 100 platser fylls med hjälp av lottning. Vi på Fragbite är mycket glada över att kunna ge våra besökare denna exklusiva chans att vara bland de första i världen att få testa vad som inom några veckor kan komma att vara ett av världens hetaste mjukvarualster.

Fler bilder och mer information väntas komma efter betatestet. Tills betatestet är klart har utvecklaren valt att hålla en låg profil för att slippa communityts ofta påträngande nyfikenhet.

Det finns dock en smärre hake, modutvecklaren har band till spelindustrin och har därför valt att alla inkomster som modden kan komma att generera ska doneras till antipiratverksamhet. Detta leder onekligen till en moralisk klyka i communityt, men förhoppningsvis kommer det inte att riva upp några större sår. Hur mycket pengar kan en mod komma att generera egentligen? (Host, Counter-strike, host...)

419 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 419 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..