×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

EYE mister vilden

1
De senaste veckorna har det surrat med rykten på nätet som handlar om våra svenska topplag. Ett rykte var att vilden skulle lämna EYE för NiP. Huruvida det stämmer eller inte låter vi de lärda berätta, men nu ökar sannolikheten för ett sådant byte i vilket fall.
Genom ett nyhetsinlägg på EYE:s hemsida förklarar lagets manager triforc3 att laget sedan placeringen (5-6) på Optihack har letat efter något sätt att förändra laget till det bättre. Ett steg på den vägen verkar vara att låta vilden gå.

I samma veva tar han tillfället i akt att berätta att laget har en annan spelare i elitklass som ska avslöjas om några veckor – förmodligen strax innan RixHack. Denne spelare kommer under tiden att gå under namnet "Mr. Secret".

During the past couple of months we have been restructuring our Counter-strike team.

We were disappointed in the results at Optihack and have been discussing some changes to Improve our team to the max.

Today our old friend and team player Christian "vilden" Lidström will be departing the team, we wish him the best of luck in His new team and thanks for some fun times.

We have a superstar player in his place which will be official in a couple of weeks.

stay tuned

Dela detta på internet

Contributor

Old School, Harrys

297 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 297 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..