×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip med ny het laguppställning – men bara för CPL *

1
För ett tag sedan splittrades det gamla Begrip-laget som var ett ihopplock av några av Sveriges bästa spelare. Nu gör man ett nytt försök i samma anda. Den ende som är kvar sedan det förra laget är Legenden och han är dessutom inaktiv. Femman som ni ska rabbla ser ut så här:
  • Calippo (f.d. Team Gamers.nu)
  • cArn (f.d. Team Gamers.nu)
  • dsn (f.d. Team Gamers.nu)
  • IsKall (f.d. EYE)
  • Zad (f.d. Ownage)
Som synes är det en blandning av (främst) Team Gamers.nu, EYE och Ownage. Laget är redan inbokade för CPL Winter, vilket förmodligen blir deras första framträdande. Vi ska självklart försöka fixa en intervju med någon av spelarna under kvällen.

Tidigare idag kunde vi ju också läsa att bevah fått bli bänknötare i EYE under CPL Winter. Detta gör att EYE nu är nere på de tre kärnmedlemmarna GudeN, vilden och archie till CPL Winter.

Källa: SK Gaming

* Uppdatering: EYE har nu meddelat att IsKall bara blivit bänkad och att han alltså inte har lämnat organisationen. Han kommer att spela CPL Winter med Begrip, men tills vidare är det bara CPL Winter som det gäller.

326 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 326 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..